Arelis

Thursday, December 10, 2009

Arelis (Axandra's Reciprocal Links Solution) este un tool folosit pentru promovarea site-urilor web. Obiectivul principal declarat este de crestere a popularitatii site-ului si de obtinere a unui trafic targetat. Rezultatele sunt estimate sa apara din primele 4 saptamani printr-o usoara crestere a traficului si apoi in 3 luni prin cresteri semnificative.

Toolul gaseste automat partenerii potrivitii pentru schimb de linkuri - de obicei site-uri similare sau complementare, verifica linkurile catre si de pe un anumit site, creeaza pagini customizabile ce contin linkuri catre partenerii selectati, ajuta la trimiterea de e-mail-uri personalizate catre potentialii parteneri.


In mecanismul sau de identificare a celor mai bun parteneri de link exchange, ARELIS cauta acele web site-uri care contin linkuri catre competitorii site-ului ce se vrea promovat si identifica site-uri puternice in functie de anumite cuvinte de cautare.


Arelis se downloadeaza gratuit de la adresa http://www.axandra.com/ARELIS.exe. Versiunea gratuita de testare are cateva limitari dar functiile sunt suficiente pentru a verifica utilitatea uneltei.

Un alt program creat de Axandra este Internet Business Promoter, un tool care promite sa ridice site-urile in topul primelor rezultate pe marile motoare de cautare.

0 comments: